AFVALLEN MET HONING EN KANEEL

   GEWICHT VERLIEZEN/AFVALLEN MET HONING EN KANEEL

oei foto

Dagelijks ’s morgens een half uur voor het ontbijt op een lege maag, en ’s avonds voor het slapen, drink een kopje thee van honing en kaneel, lekker en super gezond en een paar kilootjes minder!!! Recept : water koken, in een theeglas of mok doen, 1 theelepel honing toevoegen, en een halve theelepel kaneel toevoegen, even laten trekken en zo warm mogelijk opdrinken.

honing en kaneel bij afvallen

Dus, het regelmatig drinken van dit mengsel laat het vet zich niet opbouwen in het lichaam, zelfs als je door je voeding een hoog aantal calorieën binnen krijgt.

 Het heeft alleen maar effect op een lege maag en vlak voor het slapen gaan!

Dit werkt voor de meeste mensen. Je verliest meer in omvang dan dat je veel kilo’s verliest. Zelf verloor ik 3 kilo maar daarmee hield het op. Het is geen grove afvalmethode daarvoor zijn meer maatregelen nodig, maar voor  mij was 3 kilo prima! :-) Heb je sneller resultaat nodig dan wil ik onderstaande producten adviseren:

De rauwe honing en kaneel hebben een reinigend effect op je maag-darmkanaal. Ze verwijderen alle parasieten en schimmels die ervoor zorgen dat je spijsvertering te langzaam werkt. Je gaat je er ook nog lekkerder van voelen en zal meer energie krijgen.

 Snel en natuurlijk afvallen klinkt toch echt als muziek in de oren. Zo kun je op een simpele manier afvallen door groene thee te drinken maar kun je ook afvallen met acupunctuur. Er is genoeg te kiezen, want afvallen met appelazijn kan ook. Een lekkere manier van afvallen is door een mix van honing en kaneel te gebruiken. Een ultiem gezond afvaldrankje. Natuurlijke detox van de bovenste plank. De formule om af te vallen en te ontslakken.

De drank wordt bereid op de avond voor het naar bed gaan. Gebruik één deel kaneel en twee delen rauwe honing of Manuka honing. Rauwe honing en manuka honing is in natuurwinkels verkrijgbaar. Een ½ theelepel kaneel en een hele theelepel honing wordt aanbevolen. Je kunt probleemloos kiezen voor meer of minder kaneel en honing zolang je de verhouding 1:2 maar blijft hanteren.

honing vloeibaar